Snygga entrépartier

Är ni på jakt efter snygga entrépartier? Ett entréparti är ju det som ofta sitter utanför ett trapphus. Om ni vill byta ut den ni har idag, så kan ni med fördel vända er till MIR. De kan detta med både fönster och entréer. De hjälper både privatpersoner, så väl som företag och bostadsrättsföreningar. För att få rätt sorts entréparti, så kan ni välja en modell. Sedan ser MIR till att tillverka dem enligt de mått ni redan har. Det finns inget på lager, utan allt detta företag erbjuder det görs på beställning.

Fördelen med att allt görs på beställning är just att det då går att få det ni vill i rätt mått. Det gör att ni kan få entrépartier och fönster som passar perfekt!

Satsa på en ny entré

En entré gör mycket för intrycket av en byggnad, så det är inte fel att ha snygga entrépartier där ni bor! Om ni är en BRF och har behov av flera partier, ett till varje byggnad, så kontakta då MIR. Ni kan få dessa anpassade som ni vill ha dem:

  • Välj mått
  • Välj färg
  • Välj utseende

Ni kan om ni vill även passa på att byta ut alla era fönster, så att de passar ihop med de nya entrépartierna. MIR använder sig av premiumprodukter från Schüco. Ni kan få fönster och entréer måttanpassade, tillverkade på beställning samt att de monteras upp av duktiga montörer. Ni får även en garanti, på 10 år, både på monteringen och på produkten. Det oavsett om det är fönster, entré eller båda delar.